Вие сте тука: Дома > > Gallery (галерија)

Ако одлучите да се трошат Вашето одмор во куќа за гости во Troyan Балкан, или што се во овој дел од градот. Или Тројански. Селото не сакаат да останат во бучни хотели

H A N НА НЕГОВИОТ D И НЕЈЗИНИОТ T E R I N A СО НИВ !

Вила "Бојана" ќе Ви понуди вистински одмор и незаборавни впечатоци.

Овде тишинатаe беше во изобилство – Вилата е во едно затскриено место во близина на Cherni Osam реката, каде што на патеката завршува.

Ако сте во потрага за удобност – ќе го тоа! Ќе ми со многу бенефиции.

Ако сте во потрага за политика за приватност – ќе го тоа! Ќе се сопственици на Вила.

Ако сте во потрага за автентичноста на стариот бугарски зграда традиции, не се одрече модерна гости на располагање и реновирана стара куќа во 1899. со способност да спие во отворено дури и до 4 лица.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter

Коментарите се затворени.