Вие сте тука: Дома > > Gallery (галерија)

НОВО! НОВО! НОВО!

На барање на нашите гости им нудиме

на следниве услуги:

1. Јавањето коњ, кој во прилог на лицето – 20 BGN./час.

2. Велосипеди за развој на планински туризам во рент – 15 ЛВ./ден

3.Забава вари коњак во 5 l. Казан, од кои ќе добиете 1 l коњак во 40 ALC.гр.- 10 BGN.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter

Коментарите се затворени.