Цени

Цена за двокреветна соба-40 BGN. ден во autoplatine сезона и 50 евра за греење. Кога изнајмување на целата Вила, max 10 луѓе, цена 200 BGN. во autoplatine и 220 BGN. во текот на грејната сезона.

Реновиран бутик-хотелот е една стара зграда (можат да се сместат 4 лица) достапна за изнајмување од 70 НН. во текот на летото и 80 НН. во текот на грејната сезона.

Цена на празници во две куќи, се согласија за одделно!

10% попуст по 3-та ноќ!

ОБЈАВЕНО ПЛАТИ-ПРИДРУЖНИТЕ ДОКУМЕНТИ (фактури и парични приливи)!!!

Цените за време на официјалната локални празници се преговара.

Обично се пријавите е по 14 часа. и проверете до 12 часа.

Цената вклучува ДДВ, туристичка такса и за користење на сите простории во куќа.

Сметката на која можете да префрлувате на Депозит, е:
 
"Првиот Инвестициска Банка" АД, г. Тројански; БИК FINVBGSF
IBAN MK 53 FINV 9150 1015 9413 79 – Марија Димитрова Svetoslavov,
 
како womenvote на она што датуми и броеви што се зборува.

На On-line барања:

Календарот е натоварен...
- А
 
- Резервирани
 
- Одложено
captcha

Translated by Yandex.Translate and Global Translator