Вие сте тука: Дома > > Gallery (галерија)

Врати стариот дом, Вилата "Бојана" е посетители и гости!

Ние бевме во можност да се создаде за Вас, Вилата "Бојана" во Troyan, условите за време на патување, по пат на реставрација на стара куќа во земјата . Добредојдовте да поминат незаборавни моменти во автентичен
ситуацијата во почетокот на 20 век со многу сајтови и артефакти.

Истражуваат својата виртуелна

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter

Коментарите се затворени.